ДОВЪРШИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ


Подвързване: В Копирен Център " Фреш " разполагаме с два вида машини за подвързване / за пластмасови и метални спирали/, тъй като да имаш право на избор е едно голямо предимство. Разполагаме с многоцветни прозрачни PVC лица и картонени корици, имитиращи кожа, за по - добър вид на Вашето изделие.

Ламиниране: Ламинирането е процес , при който  Вашите документи остават запазени години наред. Чрез нагряване на фолиото двустранно, то равномерно залепва за листа с помощта на валяци и приплъзване. Цялостта на фолиото около листа го предпазва от нараняване и разваляне на изображението. В офисите ни на място можем да ламинираме Вашите документи, дипломи, снимки и други изделия, не по - дебели от 5 мм и не по - широки от 30 см.

Рязане: Рязане на линия – това е прецизна и важна задача. Дори и най - красивото изображение може да се развали, ако бъде отрязано на криво. Ние в Копирен Център " Фреш "знаем това и сме се специализирали в прецизното изрязване на изображения под права линия, за което ни помага ролковият нож с дължина 120 см. Също така разполагаме с гилотина, която е с капацитет 500 листа на срез с размер до 30 см.

 

Изрязването на чертежи е специфично и по утвърден  стандарт. Рязането се определя в зависимост от папката или класьора, в който ще бъдат поставени. Ние спазваме както утвърдените изисквания така и личните изисквания на всеки клиент.

 

Сгъването на чертежи е специфично и по утвърден  стандарт. Рязането се определя в зависимост от папката или класьора, в който ще бъдат поставени. Ние спазваме както утвърдените изисквания така и личните изисквания на всеки клиент. Ние ще сгънем и подредим в класьор или папка вашите чертежи за да бъдат те по удобни за работа .

Цени за ДОВЪРШИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ